7.9.2015

Postcards from Rome 1/4

Pari päivää häiden jälkeen lähdin Roomaan äitini kanssa, sillä ostin meille jo keväällä Rooman lennot mamani huhtikuiseksi synttärilahjaksi! Meillä on jo vuosia ollut aikomus lähteä tyttöreissulle, mutta koskaan ei ole tullut sopivaa saumaa, jolloin molemmilla olisi aikaa reissata yhtä aikaa. Nyt häiden jälkeen mulla riitti vielä kesälomaa töistä, koulu ei ollut alkanut ja Juuso kun joutui palaamaan heti takaisin töihin, oli sauma aika sopiva. Häiden jälkeen tosi oli aika väsähdys, ja tuli kova ikävä tuoretta aviomiestä, mutta huippu reissu oli silti!

Roomassa aurinko porotti lähes koko reissumme ajan meille +36 astetta, mutta siihen tottui nopeasti kun vain muistettiin juoda vettä jatkuvasti. Käveltiin, syötiin ja lepäiltiin sopivassa suhteessa ja shoppailuakin harrastettiin ;) Reissussa tuli kuvailtua aikaisempiin reissuihin verrattuna poikkeuksellisen vähän, mutta ajattelin jakaa otoksia silti täällä. Here we go, loma Roomassa 1/3!


Nyt lähdetään juhlistamaan Juuson kanssa meidän huomenna koittavaa 1-kk-hääpäivää hieman etukäteen, sillä tuo murunen lähtee huomenna viikoksi Tampereelle. Tästä alkaa meidän syksyn erokaudet kun Juuso joutuu olemaan puolet viikoista vielä Tampereella koulu- ja työhommien vuoksi, nyyh. Onneksi tätä ei kestä kuin joulukuun alkupuolelle, sitten ollaan taas kaikki yöt yhdessä!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana ihana italia! Tuonne lämpöön määki haluan! :) ja tsemppiä syksyyn! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Italia on maailman ihanin! ♡ Kiitos ja samoin sulle :)

      Poista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!