1.5.2015

Helsinki-vappu

Tänä vuonna meidän vappu meni muuton ja muun sähellyksen vuoksi vähän jotenkin ohitse ja mä kun olin aattona iltaan asti töissä, niin oltiin sitten aika kotikissoja. Tähän johti myös se, että meidän koti on edelleen niin sekamelska ja täpösen täynnä laatikoita, pusseja ja sekalaisia nyssäköitä, että päädyttiin aattoillan ohjelmana kasaamaan juuri ostettua vaatekaappia :D Oli kyllä ihan oikea ratkaisu, ihana päästä purkamaan noita randomeja vaatekassillisia!!

Iltasella napattiin kahden kesken vielä lasilliset skumppaa, syötiin superherkullisia minipizzoja ylioppilaslakit päässä ja serpentiinit kaulassa ja nautittiin toistemme seurasta, josta on ollut pulaa viimeaikoina. Ollaan yleensä vaput bailattu kavereiden kansa, mutta loppujen lopuksi tämä vappu oli juuri täydellinen tällaisena, just us two :)


Paita; H&M
Hame; Gina Tricot
Nilkkurit; Vagabond

Tänään meidän oli tarkoitus pakata kaikki ihanat toissapäivänä kaappiin jo ostetut herkut mukaan ja lähteä lounaalle Kaivariin picnicin muodossa, mutta laiskuus ja väsymys iski ja päätettiin kokata herkut kotona ja kantaa ne meidän uuden kotitalon sisäpihalla sijaitsevalle pöytäryhmälle :)

Ratkaisu osoittautui oikeaksi, meinaan sellainen tuuli ja kylmyys valtasi päivän satunnaisesta auringosta huolimatta että pötkittiin sisälle aika nopeasti syömisen jälkeen!


Salaatteihin kasattiin lohta, vähän kärtsähtänyttä halloumia, tammenlehtisalaattia, rucolaa, viinirypäleitä, tomaattia, kurkkua, avokadoa, paprikaa, kevätsipulia ja äitiltä saatua uutta sumakki-maustetta. Pöydästä löytyi myös viinirypäleitä ja kinkku-juusto-croissantteja.

Vihdoin korkattiin myös tuo ystävältä saatu, alkoholiton seljankukkajuoma. Tosi hyvä vaihtoehto, mikäli etsii alkoholitonta kuplivaa juhlan kunniaksi! Meikäläinen ei yleensä tykkää yhtään seljamehusta, mutta tällainen hapotettu versio kylmänä oli tosi hyvää.


Otettiin iltapäivällä vielä itseämme niskasta kiinni ja lähdettiin Esplanadille ja Kauppatorille haistelemaan vapputunnelmia :) Ihmiset oli ihanan hyväntuulisia ja iloisia, ruuhkista huolimatta.

En malta odottaa, että kesä alkaa oikein kunnolla ja pääsen tutustumaan Helsinkiin entistä enemmän. Tampere ja Helsinki on mulle yhtä rakkaita, Tampere tällä hetkellä ehkä vähän rakkaampi, mutta Helsinki huokuu sitä ihanaa välimerellistä tunnelmaa, jota rakastan. Oih!

Millainen vappu teillä on ollut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!