26.5.2015

Shoppailuvinkki Barcelonaan: Typographia

Löydettiin Barcelonassa täysin sattumalta ihan mielettömän siisti indiekauppa, kun oltiin matkalla Parc Güelliin eli siihen Gaudin suunnittelemaan upeaan mosaiikkipuistoon. Typographia-nimisessä kaupassa myytiin superkivoja printtiteeppareita, koot taisi olla vähintään XS-XL ellei myös XXL.

Materiaalit tuntui tosi laadukkailta, puuvilla oli mitä pehmeintä ja myös hinnat kohdillaan, sillä suuri osa paidoista taisi olla jotain väliltä 16,95€-21,95€!

Carrer de la Mare de Deu del Coll 2
Barcelona



Juuso osti sieltä yhden ja oisi varmaan huolinut muutaman lisääkin... Kokoluokasta uskaltaisin ehkä meidän kokemuspohjan mukaan sanoa, että noudattaa aika samaa linjaa kuin H&M. Ainakin Juuson ostama paita on samaa kokoa kuin hänen H&M-teepparit ja hyvin istuu :) Mallistoon kuuluu myös hieman istuvampia naisten malleja, mutta mä itse henkilökohtaisesti tykkään kyllä paljon myös noista miesten unisex-malleista!

Googlella löytyivät nettisivut, sieltä voivat asiasta innostuneet käydä kurkkailemassa lisää tietoa tuotteista ja esim. aukioloajoista: Typographia.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!