14.5.2015

Parasta just nyt

Bongasin parista tasaisen epätasaisesti seurailemastani blogista aivan ihanan haasteen nimeltä Parasta just nyt. Se on ihana, koska a) se on iiiiihanan Robinin biisin mukaan nimetty ja b) tää meikäläisen suhteellisen pessimistinen maailmankuva kaipaa välillä tällaista positiivisten asioiden erikseen huomiointia.

Tällä hetkellä mun elämässä parasta just nyt on...

...huomisen työpäivän jälkeen vihdoin koittava, ensimmäinen kesälomapätkä! Talvilomatkin pidin jo syyskuussa, eli loman tarpeessa ollaan ja todella kovasti :D

...eilinen ihana kahvihetki helsinkiläisen kaverin ja hänen supersuloisen vauvelin kera. Sain tästä hetkestä niin paljon voimaa jaksaa taas viimeiset arkirykäykset ennen lomaa, uusi työ ja uusi asunto on verottanut niin paljon muuton jälkeen voimia ja tällä hetkellä arki on koostunut melkein pelkästä Espoossa töissä ravaamisesta ja sohvalla telkkarin tuijottelusta. Ihana muistutus siitä, että elämä odottaa minua kun vaan otan sen vastaan!

...parin päivän päästä koittava Barcelonaan lähtö!


...tämänpäiväinen pikakäynti Roihuvuoren Kirsikkapuiston upeissa vaaleanpunaisissa tunnelmissa!

...pitkästä aikaa päätään nostanut sali- ja lenkki-into, tänään startattiin aamu 7,5km lenkillä Helsingin keskustaan ja kohta lähdetään vielä iltasaleilemaan. Ihan paras harrastus yhdessä murun kanssa! Vielä haaveilen, että hankkisin jostain ihan virallisen ohjelman itselleni, mutta on tää kivaa tällaisena rentona omaan tahtiin menemisenäkin :)

...keittiönpöydällä kauniisti kukkivat neilikat!


...jääkiekon MM-kisat! Juuso on koko meidän suhteen ajan kouluttanut mua jääkiekon saloihin ja vihdoin alan pysyä mukana meiningeissä ja itseasiassa oon seurannutkin aika intensiivisesti ja täysin omasta kiinnostuksestani näitä kisoja niin hyvin kuin töiltä oon pystynyt! Illan peliä siis odotellessa.

...tänään pyhäpäivästä huolimatta Helsingissä aukiolleet kaupat! Ihanaa. Vihaan tällaisia "turhia" pyhäpäiviä, jolloin mikään paikka ei oo auki kun kerrankin olisi aikaa tehdä jotain kivaa ja käydä jossain.

...Helsingin SYÖ-viikot, vaikka vielä ei ookaan varmuutta, ehditäänkö niitä hyödyntämään reissusta johtuen. Kuitenkin mun mielestä aivan loistava konsepti jo vuosien takaa :)

ÄN-YY-TEE-NYT jokainen huutaa kommenttiboksiin vähintään yhden asian, mikä on PARASTA JUST NYT!

6 kommenttia:

  1. Parasta just nyt on pitkät vapaat eilen oli "perjantai" ja sunnuntaihin asti aikaa touhuilla kaikkea :) toi on kyllä kiva ku tänään on kaupat auki. Meillä on vielä tapahtumaki täällä niin ihmisiä paljon liikenteessä ja kiva mennä kattomaan tapahtuman kojuja ja muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkät vapaat on niiin ihania! Harmillista, kun oon vuorotyössä niin niitä harvoin saa just esim. pyhienkään takia :( Ihmiskuhina on ihanaa, kun sitä on sopivissa määrin!

      Poista
  2. Se että vauva nukkuu ja saan ainakin hetken keskittyä matsiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Se voi olla vaikeeta kyllä tosiaan ajoittaa samaan aikaan, heh. Hienoo!

      Poista
  3. Parasta just nyt on oman rakkaan ja pienemmän rakkaan kanssa vietetyt yhteiset hetket <3

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!