22.5.2015

Päänsisäinen ruuhka

Matka Barcelonaan tuli ja meni, palattiin kotiin viime aamuyönä. Vielä en pääse rentoutumaan ja nauttimaan lomasta, sillä maanantaina on pääsykokeet joihin lukemisen aloitin kröhöm, tänään. Omaksi puolustuksekseni sanon kuitenkin sen, että matskut julkaistiin vasta viime viikolla mutta koska huomenna lähden vuorokauden reissuun, lukuaikaa on periaatteessa vain 1,5 päivää ja luettavaa ja päntättävää 150 sivua. Puhumattakaan reissuväsymyksestä ja univelasta. Voi helevetti.

Kovasti mulla oli tarkoitus lukea koematskuja lentokoneessa ja reissussa muutenkin, mutta niin se vaan jotenkin unohtui. Aina oli liian väsynyt lukemaan, mikä pitää kyllä paikkansa, mutta mistä mä nyt taikoisin pari päivää lisää?! Kääks. Taidan heittää hyvästit kulttuurituotannolle tänä vuonna mutta yritän kyllä silti edelleen täysiä nämä pari armonpäivää, mitkä mulla vielä tässä on.


Hame;
Zara
Toppi; Stradivarius
Laukku; H&M
Kengät; New Look

Mun pää tuntuu olevan 24/7 ihan tukossa. Ehdin olla uudessa työpaikassa noin kuukauden ennen alkanutta lomaa, mutta kun työn luonne on jatkuvasti uusiutuvaa, edelleen se vei multa ihan todella paljon energiaa selvitä ihan tavallisesta työpäivästä. Loma siis tuli ihan supertarpeeseen ja vaikken vielä Barcelonassa ehtinyt tästä ruuhkakeväästä palautua, ehkä se tässä vielä kesän aikana tapahtuu.

Loma jatkuu mulla vielä ensi viikon, sitten onkin aika jäätävä paluu töihin: 44 tunnin viikko edessä ja viikon ainoana päivänä toiset pääsykokeet. Lisäksi luultavasti kaikki se tieto, mitä ehdin omaksua, on valunut aivoista suoraan viemäriin. Saanko itkeä...

4 kommenttia:

  1. Tsemppihali täältä! Tiedän ton tunteen kun olis hirveästi tehtävää, mutta liian vähän aikaa. Nyt vaan keskität kaiken energian lukemiseen niin kyllä se siitä :)

    P.s. Sitten kun sulla on aikaa kirjoittaa, niin semmonen Barcelona -matkavinkkipostaus olis kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tuotti tulosta, heh. Barcelona-kuvat on kyllä ehdottomasti postauslistalla heti kun tulisi aikaa katsoa ne edes itse läpi, siellä ne seisoo edelleen muistikortilla....

      Poista
  2. Kukas ihana nainen se täällä!! :) Instan kautta löysin blogisi, vau!

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!