18.4.2015

Häämatkalle äidin kanssa

Haha, no ei nyt aivan niinkään!

Ei millään ehditä ja päästä Juuson kanssa häämatkalle enää tämän vuoden puolella, halutaan aika kauas reissuun joten tarvitaan pitkät vapaat töistä ja se ei ole vielä tänä vuonna mahdollista. Mulla on häiden jälkeinen viikko vielä kesälomia, Juuso puolestaan palaa töihin, joten puhuttiin äitini kanssa, että josko vihdoin tehtäisiin se tyttöjen reissu josta ollaan kauan puhuttu!


Mä tartuinkin sitten tämän typytiimin organiiseripuolena tuumasta toimeen, ja löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla... Ostin nimittäin äitille huhtikuiseksi synttärilahjaksi lennot Roomaan mun kanssa elokuussa 12.-16.8. :) Ihanaa! Italiassa olen useamman kerran reissannut, mutten koskaan aikaisemmin Roomassa. Äiti on siellä tainnut käydä joskus kymmeniä vuosia sitten, joten huippukohde meille molemmille.


Lisäksi mami saa meiltä maalauspohjia (harrastaa taidemaalausta) ja tuollaisen nipsulla toimivan hair wrapin, jonka ostin Lontoosta. Harmittaa, etten ostanut itsellenikin, ois varmaan aika kätevä! :D Paketin oheen väänsin vielä omin pikku kätösin muuttokamojen keskellä kortin tapettipalasta ja Google Mapin tulostetusta printscreenistä, josta ympyörin Rooman. Taakse kirjoitin, että Kaikki tiet vievät Roomaan - ah tätä omaperäisyyden huumaa :D

Aikomuksena on lähinnä nauttia lämmöstä, hyvästä ruoasta ja vilkaista muutamat nähtävyydet. Kuitenkin ottaa ensisijaisesti levon ja yhdessäolon kannalta! Kysyisinkin, että onko kellään teistä lukijoista joitain mahtavia hotelli- ja/tai ravintolavinkkejä? Hotellia emme ole siis vielä valinneet, sen ei tarvitse olla kummoinen mutta kunhan suihku toimii ja on puhdasta, heh. Tietty hyvä sijainti plussaa!

Ciao, Roma, ja ihanaa syntymäpäivää maailman paras äiti!!

kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!