2.4.2015

Sadepäivän möhkälepaita


Kävin aamusella lääkärissä taas ja vihdoin vuosien taistelun jälkeen sain testilääkityksen kilpirauhasen vajaatoimintaan. Mulla on ollu niin kummallisia oireita jo vuosia, jotka ei tunnu sopivan oikein kaikki kuin siihen mutta labratesteissä arvot on olleet edelleen viitteiden sisällä. Tästähän ollaankin käyty mediassa ilmeisen vilkasta keskustelua, että miksei testilääkityksiä aloiteta helpommin kun ne on edullisia eivätkä ole mitenkään hengenvaarallisia ja että moni sairastaa tietämättään kilpirauhasen sairauksia ja menee elämänsä läpi puoliteholla, kun ei tautia tunnisteta.

Äsken nappasin ensimmäisen pillerin, joten nyt jännityksellä odotetaan, miten käy! Kirjoitan parin kuukauden sisään tästä aiheesta uudelleen, kunhan selviää, löytyykö mulle tästä helpotusta. Olen käynyt nyt yli vuoden aivan ihanalla lääkärillä, harmittaa Helsinkiin muutossa sekin että täytyy aloittaa aivan uusi hoitosuhde ja ei voi tietää, osuuko kohdalle yhtä mukavaa :)





Neule; Lindex Holly & Whyte
Farkut; Cubus
Kumisaappaat; Lidl
Mokkalaukku; Seppälä

Ihan näillä näppäimillä sisään ovesta astuu äiti ja sen mies, viimeinen visiitti Tampereelle meidän luokse! Suunnataan varmaan yhdessä Ikeaan, en oo piiiiitkään aikaan käynyt siellä ostoksilla :) Fiksua mennä juuri kun tavaraa pitäisi vähentää, mutta listalla on kaikenlaista uudessa kodissa tarvittavaa, heh.

Iiks, nyt ovikello jo soi!

4 kommenttia:

  1. Kaunis neule, väri sopii sulle tosi hyvin. Toivottavasti löydät myös avun oireisiisi :)

    VastaaPoista
  2. Hei mielenkiinnosta kuulisin millasia oireita sulla on ollut. Itsekin epäilen kilpirauhasen vajaatoimintaa kun iskältä,se jo löytyy ja väsymystä, painon nousua, hiesten lähtöä jne ollut. Kirjota ihmeessä aiheesta lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin tutulta! Joo, kirjoittelen parin kuukauden sisään kunhan selviää lääkejutut :) Mutta lyhyesti sanottuna mm. paino on noussut ihan järjettömiä määriä lyhyessä ajassa, sitten tolkuton väsymys, elimistön lämmönsäätelyongelmat ja mielialanvaihtelut.

      Tsemppiä sinne!!

      Poista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!