1.4.2015

Viime viikolla...


...sain vihdoin tietää viralliset kesälomani, hiphei! Toukokuun kaksi viimeistä viikkoa ja elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa, suunnilleen juuri ne joita toivoinkin! Toukokuun loppu on ollut viimeiset varmaan neljä vuotta aina aurinkoinen ja lämmin, minkä lisäksi se on vuoden ainoa pariviikkoinen, kun ehditään Miekkosen kanssa lomailla yhtä aikaa. Elokuun alun taas täyttää hääjutut, heh.

...kellojensiirto yhdessä Lontoon huiman kahden tunnin aikaeron kanssa laittoi mun pään ihan sekaisin! Jatkuu kyllä edelleen tällä viikolla, hahaa. Tai sit edellä mainittu on vaan hyvä tekosyy...



...vietettiin jo Tampere-läksiäisiä, kääks! Tässä olisi periaatteessa ollut vielä jonkin verran aikaa, muutto kun on vasta huhtikuun loppupuolella, mutta tämä oli ainoa viikonloppu joka sopi kummallekin.




...saatiin läksiäislahjaksi kaikenlaista ihanaa, kuten herkkuja, viinilaseja, skumppaa, ruusuja ja tätä mielenkiintoista uutta alkoholitonta luomututtavuutta! Täytyykin testata pian esimerkiksi brunssin merkeissä, namskis! :-)

...söin ihan sairaasti sokeria, yäk.



...ostin Hullareilta kauniin Villa Stockmannin korurasian, joka juuri ja juuri mahduttaa tärkeimpäni!

...laitettiin Miekkosen titaaninen vihkisormus Suokolla teettoon, jee! En malta odottaa lopputulosta, eikä ilmeisesti tuo kakslahkeinenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!