6.4.2015

Stand upia ja karkkia

Oltiin eilen katsomassa Stand Up Treeniklubia Ruby & Fellasissa Miekkosen ja kolmen kaverini kanssa ja vedettiin myös sunnuntaiburgerit, oi että! Oli ihan huippukiva ilta, päädyttiin lopulta extemporena ensin yhden näistä kavereista luokse juomaan vähän kuoharia ja siitä sitten Fat Ladyn sunnuntaipuuroille, jaiks :D En oo koskaan käynyt Fädärissä kunnolla, joten musta oli tosi kivaa! Monet tuntuu vähän välttelevän kyseistä baaria, heh.

Tanssittua tuli pilkkuun asti, joten tämä päivä on mennyt vähän voipuisissa merkeissä... Onneksi tuli tehtyä ennakkotehtävät loppuun eilen, en olisi millään jaksanut vääntää niitä tänään!





Paita; Sheinside
Farkut; Gina Tricot
Loaferit; Vagabond
Laukku; vintage

Tänään mulla oli myös ripsihuolto, huh kun ehti mennä jo pahaan jamaan! Joka kuukausi päätän, etten nyt enää huolla vaan kasvatan pidennykset pois ja meen jonkin aikaa ihan omilla ripsillä ja ripsarilla, kunnes taas huomaan sopivani huoltoajan :D On ne vaan niin helpot, ei käy kiistäminen sitten millään. On niin ihanaa, kun ei tarvitse aamuisin kuin meikkivoiteen, aurinkopuuterin ja kulmavahan!

Omilla ripsillä oli perinteinen keväinen karvakato, joten tällä kertaa räpsyistä ei tullut ihan niin tuuheita kuin aiemmin huoltaessa mutta onneksi silti oikein nätit :)




Käytiin pitkästä aikaa hakemassa tänään Miekkosen kanssa karkkia Makuunista, nyt siis aika iskeä digiboksista pyörimään Syke ja rentoutua, jes.

Mukavaa pääsiäisiltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!