28.4.2015

Hattarainen

Viimeiset Tampereen asukkina napsitut asukuvat, oivoi!

Vietettiin lauantaina ihanaa etukäteisvappua meidän aika vakioksi muodostuneella kamupoppoolla luona ystävän, joka asuu Tammerkosken varrella ja jonka parvekkeelta on ihana tuijotella yötä ja Tampereen valoja. Harmittaa, etten ole varsinaista vappua täällä ja pääse pussailemaan näitä ihania ihmisiä, mutta onneksi he eivät katoa elämästäni muuton myötä mihinkään vaan aina on helppo vierailla toistemme luona ja saattaapa osa porukasta seurata perässä Helsinkiinkin! :)

Vappu on mun mielessä aina tosi värikäs ja tekstuurinen tapahtuma, ja koska mulla ei ollut serpentiiniä, päälle päätyi ihana H&M Trendin viimevuotisen malliston hattarainen tekoturkis.


Takki; H&M Trend
Toppi; Vero Moda
Farkut; Gina Tricot
Kengät; Vagabond
Laukku; H&M

Tänään meillä onkin sitten edessä muutto, auts. Mikäli siitä selviämme jotenkuten hengissä ja ilman suurempia vahinkoja ja ennenkaikkea niin, että kaikki mahtuu kyytiin ja selviää perille Helsingin päähän, palatkaamme toivottavasti vielä ennen varsinaista vappua :D

Oumaigaad, muuttaminen on niiiiiiiiiiiiiin hirveetä. Ja meillä on kertynyt nurkkiin ties mitä ihmettä, kun ollaan asuttu tässä asunnossa melkein kolme vuotta. Ja tää meidän nykyinen (vai jo vanha? Miten se muuttokielellä menee...) asunto on vaan niin juuri meille täydellinen, että sydän särkyy kun tästä joutuu lähtemään. Mutta oma valinta, ja itseasiassa vuokraisäntämme myy tämän nyt pois eli olisi voinut olla meillä muutto edessä anyway. Tai sitten osto. Muutoksia kuitenkin.

Adios, amigos! See you on the other side.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!