10.4.2015

Hyvällä ruoalla jaksaa

Viimeisen vuorokauden oon pakannut, käynyt tavaraa läpi, pakannut, hinnoitellut kirppikselle menevää roinaa ja vielä kerran pakannut! Juuso (päätin luopua typerästä Miekkonen-sanasta) on bestmaninsa kanssa Tallinnassa hakemassa hääjuomia ja mä oon nauttinut yksinolosta ihan täysillä. Mä oon ihmisenä sellainen, että tarvitsen aina aika ajoin sitä täysin omaa aikaa ja nyt sitä sain viimeisen kerran tässä asunnossa :) Saan aina yksin ollessa enemmän aikaan, yhdessä kotona ollessa tekee mieli vaan söpöillä kainalossa...

Nyt jo sitten innolla odottelenkin murua illaksi kotiin, heh.


Päivinä jolloin edessä on urakka, haen voimaa hyvästä ruoasta! Se on aina joko se Hesen kerrosateria tai sitten jotain terveellistä, tänään valitsin terveellisen koska teki enemmän mieli ja koska Heseä on tylsää syödä yksin, hahaa :D Aamupalaksi pyöräytin smoothien, joka sisälsi rahkaa, mustikoita, banaania, avokadon, päärynää, pari pekaanipähkinää ja chia-siemeniä. Ihanan kermainen ja maukas lopputulos, nam!


Lounaaksi väsäsin salaatin, johon tuli tammenlehtisalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, avokadoa, kanaa, chia-siemeniä, chilimarinoitua fetaa, oliiviöljyä ja pippuria. Aikas namikasta oli tämäkin. Nyt vielä pyykit pyörimään, ennakkoäänestämään (ehdin vihdoin eilen tehdä vaalikoneen!) ja sitten iltavuoroon, huhhuh!

Purin jo vaaterekinkin, en oo mikään turha likka. *tähän se haba-emoji*

Seuraavat pari viikkoa on vähän tällaista settiä täynnä koko blogi, pahoittelen jo etukäteen! Tällä hetkellä elämässä suurin asia on tämä muutto ja uusi työ :)

2 kommenttia:

  1. Hei muuten, kannattaa aina liottaa chiasiemenet ensin ( esim http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014102418777623_ru.shtml , en nyt jaksa kaivaa asiallisempia lähteitä :D)!

    Avokado ja banaani on smoothieissa niin must <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo tiedän liotusjutusta, oon syöny näitä jo pari vuotta :) en vaan koskaan muista laittaa ajoissa likoomaan ja sitten kun ois aika syödä niitä taas, en malta odotella :D Ehkä niistä siirtyy jotain ravintoaineita näinkin, hoppas så. Niin on <3

      Poista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!