14.4.2015

Yarin

Sain työkavereiltani Tampereella läksiäislahjaksi Stockmannin lahjakortin ja sunnuntaina toivuttuani viimeisestä työpäivästä fiilistelin kaikesta siitä vapaapäivän euforiasta nauttiessa Stockan verkkokaupan valikoimaa, että mitä sitä ostaisikaan itselleen. Lahjakortit on aina niin ihania, en voi ymmärtää miten kukaan pitää niitä tylsänä lahjana, koska niillä voi aina saada täydellisen lahjan :)

Anyway, iskin silmäni heti aivan ihanaan Vagabondin kenkäpariin sillä sekunnilla, kun sen verkkokaupassa näin. Läksin pienelle aurinkopäivän kävelylle Tampereen Stockalle paria etsiskelemään, mutta oikeaa paria ei enää ollut saatavilla. Pyysin tsekkaamaan Helsingin talojen saldot, myös keskustasta loppu mutta onneksi Itäkeskuksessa oli vielä yksi pari oikeaa kokoa jäljellä!!


Eli ei siis kuin varaukseen ja kaiken tavaramääräni kanssa kuormajuhtailin itseni Itikseen noutamaan kenkiä. Sikälimikäli ihanaa, että siinä samalla treffattiin äitini kanssa helposti :) Äiti on ehkä maailman eniten innoissaan meidän muutosta Helsinkiin, en ole koskaan asunut PK-seudulla päinkään mutta äitini on n. 17 vuotta. Nyt vihdoin siis asutaan suht lähekkäin, hassua!

Vielä jäi lahjakortille pikkuisen rahaa, täytyy käydä muuton jälkeen joku päivä katsastelemassa jos löytäisin vaikka jonkun pienen kotiasian vielä :)

Kiitos ihanat kamuset, ootte ihan parhaita! Kenkätyttö kuittaa.

4 kommenttia:

  1. noi kengät on niiiin hienot! :-)

    VastaaPoista
  2. Mäkään en ymmärrä, miten joku voi pitää lahjakorttia huonona lahjana :D Kai kuka tahansa ottaa mieluummin x summan, jonka voi käyttää itselleen mieluisiin asioihin kuin jonkun sisustukseen sopimattoman kynttilänjalan tai enkelipatsaan? ;P Toki eri asia on, jos oikeasti tuntee kohteen ja tietää mitä se täsmälleen haluaa/tarvitsee, mutta usei(mmite)n tavaralahjat vaan lähtee joko kavereille tai kirpparille...

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!